Loonbedrijf Veens, voor al uw graafwerkzaamheden

Wilt u een vijver aanleggen? Heeft u reeds een vijver maar roept deze om een flinke baggerbeurt? Loonbedrijf Veens heeft de juiste machines gereedstaan om voor u die wens in realiteit om te zetten. We kunnen funderingen of leidingen uitgraven, maar ook sloten uitbaggeren. Andere wensen, waarvoor wij ons graafervaringen in mogen zetten? In ons machinepark zit vast een voertuig of machine die u daarbij kan helpen. Want ook voor ploeg-, frees-, spit- en cultiveerwerkzaamheden hebben wij de apparatuur en ervaring in huis. En wij denken dat we u altijd aan een oplossing kunnen helpen. Loonbedrijf Veens in Herveld denkt in oplossingen. Samen komen wij er altijd uit en kunnen we bergen verzetten!

 

Verschillende machines voor elke klus

Loonbedrijf Veens heeft dikwijls voor iedere graafklus geschikt materiaal. Want niet alleen kennis en creativiteit is belangrijk bij het bedenken van oplossingen, maar ook de machines waarmee we werken. Heeft u een activiteit die te maken heeft met grondverzet? Neem contact met ons op. Samen kijken we welke machine geschikt is voor de graafwerkzaamheid.

We beschikken onder andere over de volgende grondverzetmachines:

  • 2x Mecalac 8MCR met draaikantelstuk en diverse hulpstukken
  • Ahlmann AZ150 zwenklader
  • New Holland LM7.42 Verreiker
  • Giant VT452
  • Diverse trekkers met kiepers
  • Watertanks van 3 en 6 m3
  • Trekker met frees van 1.20m en 2.40m

 

Nieuws / Actueel

2021 Een nieuwe Mecalac 8MCR is in gebruik genomen. Deze compacte graafmachine is met allerlei opties uitgevoerd, zoals een wisselbare Herder maaiarm, extra hydraulische functies en een eenvoudig aan te koppelen draai-kantelstuk.

12-2020 Sinds deze maand hebben wij een TMK Bomenknipper in ons machinepark. Met deze hydraulische knipper kunnen we bomen en takken tot 30cm moeiteloos afknippen en verzamelen tot stapels.

11-2020 Onze New Holland T4050 is vervangen jonge Fendt 211 met RTK-GPS. Deze compacte trekker van 110pk kan voor allerhande werkzaamheden worden ingezet en met behulp van het GPS-systeem kan dit zeer nauwkeurig.