Loonbedrijf Veens, voor al uw graafwerkzaamheden

Wilt u een vijver aanleggen? Heeft u reeds een vijver maar roept deze om een flinke baggerbeurt? Loonbedrijf Veens heeft de juiste machines gereedstaan om voor u die wens in realiteit om te zetten. We kunnen funderingen of leidingen uitgraven, maar ook sloten uitbaggeren. Andere wensen, waarvoor wij ons graafervaringen in mogen zetten? In ons machinepark zit vast een voertuig of machine die u daarbij kan helpen. Want ook voor ploeg-, frees-, spit- en cultiveerwerkzaamheden hebben wij de apparatuur en ervaring in huis. En wij denken dat we u altijd aan een oplossing kunnen helpen. Loonbedrijf Veens in Herveld denkt in oplossingen. Samen komen wij er altijd uit en kunnen we bergen verzetten!

 

Verschillende machines voor elke klus

Loonbedrijf Veens heeft dikwijls voor iedere graafklus geschikt materiaal. Want niet alleen kennis en creativiteit is belangrijk bij het bedenken van oplossingen, maar ook de machines waarmee we werken. Heeft u een activiteit die te maken heeft met grondverzet? Neem contact met ons op. Samen kijken we welke machine geschikt is voor de graafwerkzaamheid.

We beschikken onder andere over de volgende grondverzetmachines:

  • 2x Mecalac 8MCR met draaikantelstuk en diverse hulpstukken
  • Ahlmann AZ150 zwenklader
  • New Holland LM7.42 Verreiker
  • Giant VT452
  • Diverse trekkers met kiepers
  • Watertanks van 3 en 6 m3
  • Trekker met frees van 1.20m en 2.40m

 

Nieuws / Actueel

2023 Ons machinepark is gegroeid naar 3 mecalac 8MCR rupskranen met de komst van een nieuwe 8MCR.

11-2022 Een jonggebruikte Takeuchi 10 tons mobiele kraan met draaikantelstuk is vanaf nu inzetbaar op allerhande klussen.

10-2022 Grond met stenen? Geen probleem voor onze Lloyd Rotastar sterzeefbak. In een mum van tijd is de grond met behulp van één van onze graafmachines gezeefd.

2022 Ons machinepark is uitgebreid met een 13 tons Hitachi rupsgraafmachine. Deze machine kan uitgerust worden met onder andere een verlenggiek met maaikorf of baggerbak en een kantelbak.