Loonbedrijf Veens, voor al uw graafwerkzaamheden

Wilt u een vijver aanleggen? Heeft u reeds een vijver maar roept deze om een flinke baggerbeurt? Loonbedrijf Veens heeft de juiste machines gereedstaan om voor u die wens in realiteit om te zetten. We kunnen funderingen of leidingen uitgraven, maar ook sloten uitbaggeren. Andere wensen, waarvoor wij ons graafervaringen in mogen zetten? In ons machinepark zit vast een voertuig of machine die u daarbij kan helpen. Want ook voor ploeg- en cultiveerwerkzaamheden hebben wij de apparatuur en ervaring in huis. En wij denken dat we u altijd aan een oplossing kunnen helpen, ook wanneer de graafwerkzaamheden in eerste instantie een Herculesklus lijken. Loonbedrijf Veens in Herveld denkt in oplossingen. Samen komen wij er altijd uit en kunnen we bergen verzetten!

 

Verschillende kranen voor elke klus

Loonbedrijf Veens heeft dikwijls voor iedere graafklus geschikt materiaal. Want niet alleen kennis en creativiteit is belangrijk bij het bedenken van oplossingen, maar ook de machines waarmee we werken. Heeft u een activiteit die te maken heeft met grondverzet? Neem contact met ons op. Samen kijken we welke machine geschikt is voor de graafwerkzaamheid.

Nieuws / Actueel

16-2-2017 Een Joskin Cobra 11500 met solodisk injecteur is toegevoegd aan ons machinepark. De drijfmesttank is uitgerust met een zuigarm en brede banden voor minder insporing. Deze tank vervangt de Jako tank met Tobrocco injecteur,

31-8-2016 Wij hebben vandaag een nieuwe New Holland T7.175 in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van GPS met RTK-correctie om werkzaamheden met zeer grote precisie uit te voeren.