Loonbedrijf Veens: voor hooi, stro, vlas en kuilgras

Loonbedrijf Veens heeft een grote voorraad fourageproducten. Hooi, kuilgras, vlas en tarwestro zijn uit voorraad leverbaar.

 

GMP+

Loonbedrijf Veens is GMP+ gecertificeerd (Registratienummer: GMP010323). GMP+ staat voor Good Manufacturing Practice. GMP+ is een internationaal schema dat gericht is op kwalitatief goede en veilige diervoederproducten. Voedermiddelen die u bij Loonbedrijf Veens koopt voldoen aan de gestelde eisen en zijn dus veilig voor uw dieren.

Voedermiddelen

Loonbedrijf Veens verkoopt hooi, kuilgras en stro. Een groot deel van de producten die wij verkopen worden ook door ons geteeld. Hooi wordt per ton verkocht in grote en kleine balen, de laatste meestal in bundels van 10 stuks. Kuilgras wordt meestal geperst in grote balen. Wij hebben kuilgras met verschillende vochtpercentages en snijlengte op voorraad. Hieronder valt ook het zogenaamde voordrooghooi en graszaadhooi. Er is dus altijd iets te vinden voor uw dieren. Op aanvraag tijdens het oogstseizoen kunnen wij ook producten leveren met afwijkende afmetingen of met andere specifieke eigenschappen, zoals de lengte waarop het gras of stro is gesneden.

Bodembedekking

Voor de bedekking van bijvoorbeeld ligboxen of paardenstallen hebben wij ook verschillende producten. Zo hebben wij altijd een voorraad vlas en tarwestro, verder kunnen wij op aanvraag ook koolzaadstro en eventueel gerstestro leveren. Ook voor stro geldt dat tijdens het seizoen ook balen geperst kunnen worden met afwijkende eigenschappen, zoals zeer kort gesneden stro.

 

Nieuws / Actueel

16-2-2017 Een Joskin Cobra 11500 met solodisk injecteur is toegevoegd aan ons machinepark. De drijfmesttank is uitgerust met een zuigarm en brede banden voor minder insporing. Deze tank vervangt de Jako tank met Tobrocco injecteur,

31-8-2016 Wij hebben vandaag een nieuwe New Holland T7.175 in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van GPS met RTK-correctie om werkzaamheden met zeer grote precisie uit te voeren.