Loonbedrijf Veens: voor hooi, stro, vlas en kuilgras

Loonbedrijf Veens heeft een grote voorraad fourageproducten. Hooi, kuilgras, vlas en tarwestro zijn uit voorraad leverbaar.

 

GMP+

Loonbedrijf Veens is GMP+ gecertificeerd (Registratienummer: GMP010323). GMP+ staat voor Good Manufacturing Practice. GMP+ is een internationaal schema dat gericht is op kwalitatief goede en veilige diervoederproducten. Voedermiddelen die u bij Loonbedrijf Veens koopt voldoen aan de gestelde eisen en zijn dus veilig voor uw dieren.

Voedermiddelen

Loonbedrijf Veens verkoopt hooi, kuilgras en stro. Een groot deel van de producten die wij verkopen worden ook door ons geteeld. Hooi en stro worden per ton verkocht in grote en kleine balen. Kleine balen zitten in bundels van 10 of 12 stuks. Kuilgras wordt meestal geperst in grote balen van het formaat 120x70x160. Wij hebben kuilgras met verschillende vochtpercentages en snijlengte op voorraad. Hieronder valt ook het zogenaamde voordrooghooi en graszaadhooi. Er is dus altijd iets te vinden voor uw dieren. Op aanvraag tijdens het oogstseizoen kunnen wij ook producten leveren met afwijkende afmetingen of met andere specifieke eigenschappen, zoals de lengte waarop het gras of stro is gesneden of het formaat van de balen (120x70 of 80x90).

Bodembedekking

Voor de bedekking van bijvoorbeeld ligboxen of paardenstallen hebben wij ook verschillende producten. Zo hebben wij altijd een voorraad vlas en tarwestro, verder kunnen wij op aanvraag ook koolzaadstro en eventueel gerstestro leveren. Ook voor stro geldt dat tijdens het oogstseizoen ook balen geperst kunnen worden met afwijkende eigenschappen, zoals zeer kort gesneden stro.

 

Nieuws / Actueel

6-2020 Sinds deze maand hebben wij een McConnel HD1500 in gebruik genomen. Deze heggensnoeier voor aan de Mecalac of Herder kan heggen snoeien met een diameter tot 10cm. Rigoreus terugnoeien van uw haag is dus geen probleem!