Houtversnipperen

Bomen en struiken: ze zijn prachtig, maar er is één ding waar we niet omheen kunnen. Bomen moeten gesnoeid worden. Soms zit er niets anders op dan struiken te verwijderen, en in het andere geval moeten zelfs de grootste kolossen van bomen er aan geloven. Takken en stukken boom leveren dikwijls een tuin als een slagveld op. Loonbedrijf Veens kan u daarom helpen takken en hout te versnipperen. Dat maakt het gemakkelijk om het hout af te voeren. Maar houtversnipperen brengt nog een rijtje voordelen met zich mee. Zo krijgt u houtsnippers terug voor uw tuinafval, die kunnen worden gebruikt als tuinpad. U bent niets of minder kwijt aan het storten van tuinafval, houtversnipperen kost weinig tijd en de snippers zijn een goede grondverbeteraar. Houtvlokken belemmeren de groei van onkruid. Houtversnipperen biedt dus een uitkomst.

 

Het snoeien van takken

Takken in de weg? Takken die simpelweg aan een snoeibeurt toe zijn? Bosbouw kost u veel tijd. Loonbedrijf Veens heeft de ervaring en het gereedschap. Heggen snoeien, of het knippen van takken: wij hebben het materiaal in huis en doen het graag voor u. Ook het grotere werk kunnen wij uitvoeren. Daarmee bedoelen we het rooien of omzagen van een bomen, of het uitfrezen van boomstronken. Met onze machines is veel mogelijk. Zeker als we dit materiaal combineren met oplossingsgericht denken en creatief onverwachte problemen oplossen. Dat het knippen veilig moet gebeuren beseffen we daarnaast ook heel goed. Knippen gebeurt veilig en bekwaam bij Loonbedrijf Veens uit Herveld.

Hout verslepen

Zijn de takken eenmaal beneden, dan kunnen wij het hout verslepen. Ook daarvoor hebben wij het materiaal in huis. Met verschillende voertuigen kunnen wij hout van uw terrein verwijderen, en het vervoeren naar de gewenste plaats. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws / Actueel

6-2020 Sinds deze maand hebben wij een McConnel HD1500 in gebruik genomen. Deze heggensnoeier voor aan de Mecalac of Herder kan heggen snoeien met een diameter tot 10cm. Rigoreus terugnoeien van uw haag is dus geen probleem!