Houtversnipperen

Bomen en struiken: ze zijn prachtig, maar er is één ding waar we niet omheen kunnen. Bomen moeten gesnoeid worden. Soms zit er niets anders op dan struiken te verwijderen, en in het andere geval moeten zelfs de grootste kolossen van bomen er aan geloven. Takken en stukken boom leveren dikwijls een tuin als een slagveld op. Loonbedrijf Veens kan u daarom helpen takken en hout te versnipperen. Dat maakt het gemakkelijk om het hout af te voeren. Maar houtversnipperen brengt nog een rijtje voordelen met zich mee. Zo krijgt u houtsnippers terug voor uw tuinafval, die kunnen worden gebruikt als tuinpad. U bent niets of minder kwijt aan het storten van tuinafval, houtversnipperen kost weinig tijd en de snippers zijn een goede grondverbeteraar. Houtvlokken belemmeren de groei van onkruid. Houtversnipperen biedt dus een uitkomst.

 

Het snoeien van takken

Takken in de weg? Takken die simpelweg aan een snoeibeurt toe zijn? Bosbouw kost u veel tijd. Loonbedrijf Veens heeft de ervaring en het gereedschap. Heggen snoeien, of het knippen van takken: wij hebben het materiaal in huis en doen het graag voor u. Ook het grotere werk kunnen wij uitvoeren. Daarmee bedoelen we het rooien of omzagen van een bomen, of het uitboren van boomstronken. Met onze machines is veel mogelijk. Zeker als we dit materiaal combineren met oplossingsgericht denken en creatief onverwachte problemen oplossen. Dat het knippen veilig moet gebeuren beseffen we daarnaast ook heel goed. Knippen gebeurt veilig en bekwaam bij Loonbedrijf Veens uit Herveld.

Ook het snoeien van (verwilderde) hagen is geen probleem. Met onze McConnel heggensnoeier kunnen we hagen tot 12cm snoeien. Is het hout dikker? Dan bied de TMK bomenknipper uitkomst. Deze kan takken en bomen tot 30cm afknippen en verzamelen.

Hout verslepen

Zijn de takken eenmaal beneden, dan kunnen wij het hout verslepen. Ook daarvoor hebben wij het materiaal in huis. Met verschillende voertuigen kunnen wij hout van uw terrein verwijderen, en het vervoeren naar de gewenste plaats. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws / Actueel

2023 Ons machinepark is gegroeid naar 3 mecalac 8MCR rupskranen met de komst van een nieuwe 8MCR.

11-2022 Een jonggebruikte Takeuchi 10 tons mobiele kraan met draaikantelstuk is vanaf nu inzetbaar op allerhande klussen.

10-2022 Grond met stenen? Geen probleem voor onze Lloyd Rotastar sterzeefbak. In een mum van tijd is de grond met behulp van één van onze graafmachines gezeefd.

2022 Ons machinepark is uitgebreid met een 13 tons Hitachi rupsgraafmachine. Deze machine kan uitgerust worden met onder andere een verlenggiek met maaikorf of baggerbak en een kantelbak.