Loonbedrijf Veens heeft een groot machinepark

Een loonbedrijf bestaat niet alleen uit ervaren werknemers en een enthousiaste houding. Laten we eerlijk zijn: goed materiaal en gedegen machines, dáár hebt u wat aan. Daarom breiden wij ons machinepark uit wanneer wij dat nodig achten, zodat we u steeds beter van dienst kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd welke machines Loonbedrijf Veens tot haar verzameling mag rekenen? Kom eens een kijkje nemen in Herveld. Een kleine greep uit ons machinepark:

  • We hebben een Vredo doorzaaimachine
  • Waterwagens van 3 en 6 m3 voor allerhande werkzaamheden waaronder het natmaken van puinbanen of het leegzuigen van putten, tanks of sleuven.
  • Materiaal voor bermonderhoud, zoals een speciale tractor met maaiarm en onze klepelmaaier
  • Twee Mecalac 8MCR rupsgraafmachines. Deze kunnen uitgerust worden met een maaiarm met 7m bereik en diverse aanbouwdelen.
  • 27m brede veldspuit voor gewasverzorging
  • Machines voor het persen, bundelen en wikkelen van bijvoorbeeld stro, hooi en kuilgras. Hiervoor hebben wij speciaal een bundelmachine.

 

Nieuws / Actueel

2021 Een nieuwe Mecalac 8MCR is in gebruik genomen. Deze compacte graafmachine is met allerlei opties uitgevoerd, zoals een wisselbare Herder maaiarm, extra hydraulische functies en een eenvoudig aan te koppelen draai-kantelstuk.

12-2020 Sinds deze maand hebben wij een TMK Bomenknipper in ons machinepark. Met deze hydraulische knipper kunnen we bomen en takken tot 30cm moeiteloos afknippen en verzamelen tot stapels.

11-2020 Onze New Holland T4050 is vervangen jonge Fendt 211 met RTK-GPS. Deze compacte trekker van 110pk kan voor allerhande werkzaamheden worden ingezet en met behulp van het GPS-systeem kan dit zeer nauwkeurig.