Loonbedrijf Veens heeft een groot machinepark

Een loonbedrijf bestaat niet alleen uit ervaren werknemers en een enthousiaste houding. Laten we eerlijk zijn: goed materiaal en gedegen machines, dáár hebt u wat aan. Daarom breiden wij ons machinepark uit wanneer wij dat nodig achten, zodat we u steeds beter van dienst kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd welke machines Loonbedrijf Veens tot haar verzameling mag rekenen? Kom eens een kijkje nemen in Herveld. Een kleine greep uit ons machinepark:

  • We hebben een doorzaaimachine
  • Materiaal voor bermonderhoud, zoals een speciale tractor met maaiarm en onze klepelmaaier
  • Graafmachines
  • Brede veldspuit voor gewasverzorging
  • Machines voor het persen, bundelen en wikkelen van bijvoorbeeld stro, hooi en kuilgras. Hiervoor hebben wij speciaal een bundelmachine.


Nieuws / Actueel

16-2-2017 Een Joskin Cobra 11500 met solodisk injecteur is toegevoegd aan ons machinepark. De drijfmesttank is uitgerust met een zuigarm en brede banden voor minder insporing. Deze tank vervangt de Jako tank met Tobrocco injecteur,

31-8-2016 Wij hebben vandaag een nieuwe New Holland T7.175 in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van GPS met RTK-correctie om werkzaamheden met zeer grote precisie uit te voeren.