Een onderhouden sloot en berm door Loonbedrijf Veens

Zoekt u een bedrijf dat voordelig en vakbekwaam uw sloot kan onderhouden? Loonbedrijf Veens uit Herveld weet precies hoe we de sloten in Nederland kunnen onderhouden. Daarvoor hebben wij de juiste machines, om de slootkanten uit te scheppen of te maaien. Voor dat laatste zijn wij bijvoorbeeld in  bezit van een speciale tractor met maaiarm, maar ook maaien met onze Mecalac 8MCR rupskranen is een optie. Die machines zijn er voor uw slootonderhoud. Rommel, dode planten en overbegroeiing verwijderen wij voor u. Dat zorgt voor een veiligere berm. Ook langs wegen zetten wij onze machines en ervaring in. Met de klepelmaaier proberen wij bij te dragen aan een veilig verkeer in onze regio.  

 

Verplicht, maar zo goedkoop mogelijk

 

Dat slootwerk en bermonderhoud van groot belang is voor de veiligheid, hebben wij goed door. Ook vanuit het waterschap is het onderhouden  sloten verplicht. Waar wij deze vorm van onderhoud zo goed mogelijk proberen uit te voeren, bent u als klant degene die de sloot zo voordelig mogelijk onderhouden wil zien worden. Dat begrijpen wij en daarom zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Dat bespaart onnodige kosten. Loonbedrijf Veens in Herveld kan u een voordelig kostenplaatje bieden. Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud van uw sloot of berm altijd even contact met ons op.

Nieuws / Actueel

2023 Ons machinepark is gegroeid naar 3 mecalac 8MCR rupskranen met de komst van een nieuwe 8MCR.

11-2022 Een jonggebruikte Takeuchi 10 tons mobiele kraan met draaikantelstuk is vanaf nu inzetbaar op allerhande klussen.

10-2022 Grond met stenen? Geen probleem voor onze Lloyd Rotastar sterzeefbak. In een mum van tijd is de grond met behulp van één van onze graafmachines gezeefd.

2022 Ons machinepark is uitgebreid met een 13 tons Hitachi rupsgraafmachine. Deze machine kan uitgerust worden met onder andere een verlenggiek met maaikorf of baggerbak en een kantelbak.