Een onderhouden sloot en berm door Loonbedrijf Veens

Zoekt u een bedrijf dat voordelig en vakbekwaam uw sloot kan onderhouden? Loonbedrijf Veens uit Herveld weet precies hoe we de sloten in Nederland kunnen onderhouden. Daarvoor hebben wij de juiste machines, om de slootkanten uit te scheppen of te maaien. Voor dat laatste zijn wij bijvoorbeeld in  bezit van een speciale tractor met maaiarm. Die machines zijn er voor uw slootonderhoud. Rommel, dode planten en overbegroeiing verwijderen wij voor u. Dat zorgt voor een veiligere berm. Ook langs wegen zetten wij onze machines en ervaring in. Met de klepelmaaier proberen wij bij te dragen aan een veilig verkeer in onze regio.  

 

Verplicht, maar zo goedkoop mogelijk

 

Dat slootwerk en bermonderhoud van groot belang is voor de veiligheid, hebben wij goed door. Ook vanuit de overheid is het onderhouden van bermen en sloten verplicht. Waar wij deze vorm van onderhoud zo goed mogelijk proberen uit te voeren, bent u als klant degene die de sloot zo voordelig mogelijk onderhouden wil zien worden. Dat begrijpen wij en daarom zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Dat bespaart onnodige kosten. Loonbedrijf Veens in Herveld kan u een voordelig kostenplaatje bieden. Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud van uw sloot of berm altijd even contact met ons op.

Nieuws / Actueel

16-2-2017 Een Joskin Cobra 11500 met solodisk injecteur is toegevoegd aan ons machinepark. De drijfmesttank is uitgerust met een zuigarm en brede banden voor minder insporing. Deze tank vervangt de Jako tank met Tobrocco injecteur,

31-8-2016 Wij hebben vandaag een nieuwe New Holland T7.175 in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van GPS met RTK-correctie om werkzaamheden met zeer grote precisie uit te voeren.