Een onderhouden sloot en berm door Loonbedrijf Veens

Zoekt u een bedrijf dat voordelig en vakbekwaam uw sloot kan onderhouden? Loonbedrijf Veens uit Herveld weet precies hoe we de sloten in Nederland kunnen onderhouden. Daarvoor hebben wij de juiste machines, om de slootkanten uit te scheppen of te maaien. Voor dat laatste zijn wij bijvoorbeeld in  bezit van een speciale tractor met maaiarm, maar ook maaien met onze Mecalac 8MCR rupskranen is een optie. Die machines zijn er voor uw slootonderhoud. Rommel, dode planten en overbegroeiing verwijderen wij voor u. Dat zorgt voor een veiligere berm. Ook langs wegen zetten wij onze machines en ervaring in. Met de klepelmaaier proberen wij bij te dragen aan een veilig verkeer in onze regio.  

 

Verplicht, maar zo goedkoop mogelijk

 

Dat slootwerk en bermonderhoud van groot belang is voor de veiligheid, hebben wij goed door. Ook vanuit het waterschap is het onderhouden  sloten verplicht. Waar wij deze vorm van onderhoud zo goed mogelijk proberen uit te voeren, bent u als klant degene die de sloot zo voordelig mogelijk onderhouden wil zien worden. Dat begrijpen wij en daarom zorgen we ervoor dat we snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Dat bespaart onnodige kosten. Loonbedrijf Veens in Herveld kan u een voordelig kostenplaatje bieden. Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot onderhoud van uw sloot of berm altijd even contact met ons op.

Nieuws / Actueel

6-2020 Sinds deze maand hebben wij een McConnel HD1500 in gebruik genomen. Deze heggensnoeier voor aan de Mecalac of Herder kan heggen snoeien met een diameter tot 10cm. Rigoreus terugnoeien van uw haag is dus geen probleem!