Gewasbescherming

Is er iets belangrijkers voor uw agrarische onderneming dan gewas dat er gezond bijstaat en vrij is van ziekten? ‘Ongezond’ gewas is een angst die waarschijnlijk bij ieder landbouwbedrijf nu en dan de kop op steekt. Laat Loonbedrijf Veens deze zorgen zoveel mogelijk wegnemen. Uw Gewas kunnen wij bijvoorbeeld beschermen door onkruidbestrijding en ziektebestrijding. Voor een goede verzorging van uw kostbare gewas kunnen wij dit ook bespuiten, zodat ziekten, bacteriën, luizen en onkruid minder kans zien om schade toe te brengen aan het gewas. Dat gewasbescherming van uiterst belang is binnen de fruitteelt beseffen wij maar al te goed, en daarom kunt u van ons verwachten dat wij ervaren en  bedreven te werk gaan bij het bestrijden van ziekten.

 

Boompalen, trillen en boren

Boompalen ondersteunen de groei van uw planten. In andere gevallen kunnen ze als overkapping dienen. Wilt u boompalen laten aanbrengen voor uw fruitteelt? Wij kunnen de boompalen laten trillen en boren. Bel eens of kom langs om te zien wat er allemaal mogelijk is om uw fruitteelt te ondersteunen.

Andere werkzaamheden zoals wortelsnoeien, championmest strooien, snoeihout versnipperen, bomen aanaarden en stroken spitten.

Nieuws / Actueel

16-2-2017 Een Joskin Cobra 11500 met solodisk injecteur is toegevoegd aan ons machinepark. De drijfmesttank is uitgerust met een zuigarm en brede banden voor minder insporing. Deze tank vervangt de Jako tank met Tobrocco injecteur,

31-8-2016 Wij hebben vandaag een nieuwe New Holland T7.175 in gebruik genomen. Deze trekker is voorzien van GPS met RTK-correctie om werkzaamheden met zeer grote precisie uit te voeren.