Gewasbescherming

Is er iets belangrijkers voor uw agrarische onderneming dan gewas dat er gezond bijstaat en vrij is van ziekten? ‘Ongezond’ gewas is een angst die waarschijnlijk bij ieder landbouwbedrijf nu en dan de kop op steekt. Laat Loonbedrijf Veens deze zorgen zoveel mogelijk wegnemen. Uw Gewas kunnen wij bijvoorbeeld beschermen door onkruidbestrijding en ziektebestrijding. Voor een goede verzorging van uw kostbare gewas kunnen wij dit ook bespuiten, zodat ziekten, bacteriën, luizen en onkruid minder kans zien om schade toe te brengen aan het gewas. Dat gewasbescherming van uiterst belang is binnen de fruitteelt beseffen wij maar al te goed, en daarom kunt u van ons verwachten dat wij ervaren en  bedreven te werk gaan bij het bestrijden van ziekten.

 

Boompalen, trillen en boren

Boompalen ondersteunen de groei van uw planten. In andere gevallen kunnen ze als overkapping dienen. Wilt u boompalen laten aanbrengen voor uw fruitteelt? Wij kunnen de boompalen laten trillen en boren. Bel eens of kom langs om te zien wat er allemaal mogelijk is om uw fruitteelt te ondersteunen.

Andere werkzaamheden zoals wortelsnoeien, championmest strooien, snoeihout versnipperen, bomen aanaarden en stroken spitten op GPS.

Nieuws / Actueel

2023 Ons machinepark is gegroeid naar 3 mecalac 8MCR rupskranen met de komst van een nieuwe 8MCR.

11-2022 Een jonggebruikte Takeuchi 10 tons mobiele kraan met draaikantelstuk is vanaf nu inzetbaar op allerhande klussen.

10-2022 Grond met stenen? Geen probleem voor onze Lloyd Rotastar sterzeefbak. In een mum van tijd is de grond met behulp van één van onze graafmachines gezeefd.

2022 Ons machinepark is uitgebreid met een 13 tons Hitachi rupsgraafmachine. Deze machine kan uitgerust worden met onder andere een verlenggiek met maaikorf of baggerbak en een kantelbak.