Gewasbescherming

Is er iets belangrijkers voor uw agrarische onderneming dan gewas dat er gezond bijstaat en vrij is van ziekten? ‘Ongezond’ gewas is een angst die waarschijnlijk bij ieder landbouwbedrijf nu en dan de kop op steekt. Laat Loonbedrijf Veens deze zorgen zoveel mogelijk wegnemen. Uw Gewas kunnen wij bijvoorbeeld beschermen door onkruidbestrijding en ziektebestrijding. Voor een goede verzorging van uw kostbare gewas kunnen wij dit ook bespuiten, zodat ziekten, bacteriën, luizen en onkruid minder kans zien om schade toe te brengen aan het gewas. Dat gewasbescherming van uiterst belang is binnen de fruitteelt beseffen wij maar al te goed, en daarom kunt u van ons verwachten dat wij ervaren en  bedreven te werk gaan bij het bestrijden van ziekten.

 

Boompalen, trillen en boren

Boompalen ondersteunen de groei van uw planten. In andere gevallen kunnen ze als overkapping dienen. Wilt u boompalen laten aanbrengen voor uw fruitteelt? Wij kunnen de boompalen laten trillen en boren. Bel eens of kom langs om te zien wat er allemaal mogelijk is om uw fruitteelt te ondersteunen.

Andere werkzaamheden zoals wortelsnoeien, championmest strooien, snoeihout versnipperen, bomen aanaarden en stroken spitten op GPS.

Nieuws / Actueel

6-2020 Sinds deze maand hebben wij een McConnel HD1500 in gebruik genomen. Deze heggensnoeier voor aan de Mecalac of Herder kan heggen snoeien met een diameter tot 10cm. Rigoreus terugnoeien van uw haag is dus geen probleem!